Sastanak o izgradnji trening centra

Sastanak predstavnika Ministarstva omladine i sporta i nacionalnih granskih saveza oko dogovora o izgradnji nacionalnog trening centra biće održan u sredu.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2009.

13:11

Default images

Resorno ministarstvo je najavilo da će sastanku u prostorijama Republičkog zavoda za sport u hotelu "Trim" prisustvovati ministarka Snežana Samardžić-Marković, pomoćnik ministra za sport Vojislav Tabački i načelnik Sektora za sport Dragan Atanasov, navedeno je u saopštenju.

Sportske saveze predstavljaće generalni sekretari i očekuje se prisustvo predstavnika Plivačkog saveza Srbije, Saveza Srbije za sinhrono i umetničko plivanje, Gimnastičkog, Rukometnog i Košarkaškog saveza Srbije. Takođe, očekuje se i prisustvo predstavnika Odbojkaškog, Džudo, Bokserskog, Rvačkog, Tekvondo, Atletskog, Mačevalačkog, Streličarskog i Streljačkog saveza Srbije.

Ministarka omladine i sporta predstaviće Republički zavod za sport i Vojnu akademiju kao nacionalne trening centre, koje će nacionalni granski savezi u budućnosti moći da koriste za trening i pripremu svojih sportista. Vojna akademija i Republički zavod za sport biće opremljeni sportskom opremom i rekvizitima korišćenim na protekloj Univerzijadi u Beogradu, a pribavljenim iz sredstava budžeta Republike Srbije, odnosno Ministarstva omladine i sporta.

Na radnom sastanku, koji će početi u 10 časova, razgovoraće se o korišćenju kapaciteta centara, kao i raspodele određenog dela opreme i rekvizita sportskim savezima.

Iz sredstava Ministarstva omladine i sporta za realizaciju 'Univerzijade 2009' pribavljena je sportska oprema i rekviziti u vrednosti od 186 miliona dinara, kao i kancelarijska oprema, zastave i jarboli ukupne vrednosti 29 miliona dinara, koja će ovom prilikom biti raspodeljena, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: