Odbojkašice putuju u Italiju

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije u sredu putuje u Italiju gde će se pripremati za XXVII Evropsko Prvenstvo.

Izvor: B92

Utorak, 01.09.2009.

12:56

Default images

Srbija će sa domaćinom Italijom odigrati četiri prijateljska susreta i takođe će učestvovati na međunarodnom turniru u Veroni, gde će još nastupiti i selekcije Poljske i Belgije. Selektor Zoran Terzić odredio je sastav od 14 igračica koje će putovati u Italiju.

Na spisku se nalaze:

Tehničarke: Maja Ognjenović (Monteskjavo Jezi, Italija) i Ana Antonijević (Poštar 064).
Libera: Silvija Popović (Poštar 064) i Suzana Ćebić (Tenerife Maričal, Španija).
Korektorke: Jovana Brakočević (Koneljano, Italija) i Ivana Đerisilo (Metal Galaci, Rumunija).
Blokerke: Nataša Krsmanović (Galatasaraj, Turska), Stefana Veljković (Crvena Zvezda), Aleksandra Petrović (Poštar 064) i Milena Rašić(Dinamo Azotara, Pančevo).
Primačice: Jelena Nikolić (Vakifbank, Turska), Brižitka Molnar (Metal Galaci, Rumunija), Jovana Vesović (Poštar 064) i Jasna Majstorović (Poštar 064).

Seniorke Srbije će u sredu preko Rima otputovati u Kaljari, gde će 4. septembra odigrati prvi prijateljski meč protiv Italije. Drugi meč na Sardiniji odigraće se 5. septembra u Tortoliju, a treći dan kasniije u Sasariju.

U ponedeljak, 7. septembra obe selekcije se sele u Veronu, a 9. septembra u Mantovi će se odigrati četvrta prijateljska utakmica između Srbije i Italije.

Od 11. – 13. septembra u Veroni će se odigrati međunarodni turnir, na kome će, pored Italije i Srbije, igrati i Poljska i Belgija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: