Lajonsi ipak u Gornjem Milanovcu

Vršački košarkaški klub Lajonsi, od sledeće sezone trebalo bi da se presele u Gornji Milanovac i promene ime u Svislajon Takovo.

Izvor: B92 Srbija
Podeli

Ukoliko novosagrađen sportski objekat u Gornjem Milanovcu, dvorana Breza, uspešno prođe sve provere delegata Jadranske lige Tihomira Bubala i čelnika ovog takmičenja, Lajonsi će od sledeće sezone biti domaćini u Gornjem Milanovcu.

Košarkaši ovog banatskog kluba do sada su se za predstojeće prvenstvo pripremali u Vršcu, a trener Miroslav Nikolić kaže da će kao profesionalac prihvatiti svaku odluku uprave:

"Ukoliko vlasnik odluči da se klub seli u Gornji Milanovac, kao profesionalac ću prihvatiti tu odluku. Moj zadatak je da što bolje pripremim tim za NLB ligu. Odlučili smo da pružimo priliku mlađim igračima, angažovali smo dva ruska igrača, ali želimo da dovedemo još dva iskusnija košarkaša koji bi bili podrška mlađima", otkriva Miroslav Nikolić.

Iako se nagađalo da će doći do fuzije Lajonsa i novosadske Vojvodine, prema čemu je trebalo da Vrščani svoje mečeve NLB lige igraju u Novom Sadu, do te saradnje, ipak, neće doći.

strana 1 od 3 idi na stranu