Dragojlović za potpredsednika MKF

Kuglaški savez Srbije kandidovaće predsednika Uroša Dragojlovića za funkciju potpredsednika Međunarodne kuglaške federacije i člana Upravnog odbora FIK NBC.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 28.08.2009.

21:08

Default images

Izbor predsednika, potpredsednika i novih članova UO FIK NBC obaviće se na kongresu u Beču od 3. do 6. septembra. Članovi Upravnog odbora KS Srbije na sednici u Beogradu prihvatili su predlog da se do 15. oktobra imenuje novi Stručni savet KSS, a potom, do kraja oktobra, predloži selektore.

Godišnja Skupština KSS održaće se 26. septembra u Novom Sadu. Usvojene su i propozicije ligaških takmičenja koja počinju 11. i 12. septembra.

Kamp KSS u Vrbasu, organizovan uz podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije, dobio je najviše ocene uz konstaciju da ovakva okupljanja srpskih talenata iz godine u godinu dobijaju na kvalitetu i daju nove mlade asove.

Odbijen je prigovor Petrovaradina na odluku Kuglaškog saveza Vojvodine da se ne razigrava za deseto (upražnjeno) mesto u Prvoj vojvođanskoj ligi. Tako je potvrđeno rešenje KSV da ova liga ima devet ekipa, nakon odustajanja subotičke Matice.

Prvenstvo Srbije - Centar u disciplini sprint odigraće se u subotu u Pančevu (muškarci) i nedelju (žene).
Prvenstvo Srbija - Vojvodina je u istim temrinima na kuglani "Narodna bašta" u Senti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: