Slavko Perović: "Verujte u nas"

Napadač Crvene zvezde Slavko Perović obećao je navijačima veliku borbu pred revanš plej-ofa za Ligu Evrope sa Slavijom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 24.08.2009.

20:25

Default images

"Trenutno nismo u poziciji da pretimo, izgubili smo i napravili veliki zaostatak. Jedino što možemo da obećamo navijačima jeste velika borba na terenu. Uz njihovu podršku, dobar rezultat je ostvarljiv. Idemo ka tome da ponovimo čudo. Ujedno bih pozvao sve navijače naše Crvene zvezde da dođu i pomognu nam i da veruju. Onaj ko ne veruje ne treba ni da dolazi na utakmicu, jer i mi se tako ponašamo".

"Utakmica sa Radom bila je izuzetno teška i od velike važnosti za nas. Pomogla nam je da se psihički povratimo posle Slavije. Srećni smo zbog pobede, ali je sada stavljamo u arhivu i okrećemo se ekipi iz Praga", kaže strelac pobednosnog pogotka protiv 'građevinara'.

Perović očekuje da 'crveno-beli' pruže dobru partiju protiv Slavije.

"I pred prvi meč bili smo upoznati sa njihovom igrom, nismo bili iznenađeni. Ali, desile su se neke stvari koje su čudne, pa smo ispustili pobedu. Sada smo definitivno spremniji i ne sumnjam da ćemo pružiti nezaboravnu partiju pred sjajnom severnom tribinom kako bismo ostvarili pobedu za ulazak u Ligu Evrope".

Meč Crvena zvezda – Slavja igra se u četvrtak u 20.30h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: