Srbijagas redukuje ulaganja u Vošu

JP "Srbijagas" ostaje uz košarkaški klub Vojvodina, ali će ulaganja biti značajno redukovana.

Izvor: B92

Subota, 22.08.2009.

13:22

Default images

Kriza u klubu ne jenjava mesecima. Za problem nikako da se pronađe rešenje, a u pitanju su prekopotrebne finansije od kojih zavisi budućnost novosadskog kluba. Načelno rešenje je da JP "Srbijagas" kao osnivač i vlasnik kluba uplati sredstva kako bi klub mogao da krene sa normalnim radom.

"Rukovodeći ljudi kluba su podneli zahtev da se situacija u Vojvodina Srbijagasu nađe na dnevnom redu sednice Upravnog odbora našeg preduzeća. Moramo da vidimo finansijsku situaciju i da pronađemo rešenje do kraja sezone. Sigurno da će budžet kluba biti značajno redukovan, jer preduzeće ne kože da finansira košarkaše na uštrb interesa JP "Srbijagas". Rukovodioci košarkaške ekipe moraće da se prilagode vremenu u kome živimo, a mi ćemo nastojati da pronađemo rešenje za vruć krompir koji smo nasledili", rekao je Predrag Grgić, predsednik Upravnog odbora JP "Srbijagas", a prenosi Sportski žurnal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: