UEFA izbacuje Crvenu zvezdu?

UEFA će veoma izgledno zbog incidenata koji su napravili navijači u Pragu, suspendovati Crvenu zvezdu iz evropskih takmičenja na godinu dana.

Izvor: B92

Subota, 22.08.2009.

10:18

Default images

Pored suspenzije, crveno-bele očekuje i visoka novčana kazna. Disciplinska komisija UEFA urgentno će rešavati slučaj koji se dogodio u Pragu pre prve utakmice poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Slavije i Crvene zvezde.

Zbog huliganskog ponašanja navijača u Češkoj, crveno-beli mogu da očekuju najgoru moguću opciju - izbacivanje iz daljeg takmičenja.

Zvezda se odavno nalazi pod uslovnom kaznom zbog brojnih incidenata njenih navijača tokom prethodnih godina, uz jasnu naznaku da će biti "suspendovani ukoliko se problemi ponove".

UEFA je obaveštena o incidentima u Češkoj, disciplinska komisija je zatražila dodatne materijale i zasedaće 28. avgusta, dan posle odigravanja revanš meča protiv Slavije.

Ukoliko se dokaže da su navijači Crvene zvezde izazvali incidente, UEFA će nedvosmisleno uz novčanu kaznu suspendovati crveno-bele

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

181 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: