Vilotić: "Ispravićemo greške"

Štoper Crvene zvezde Milan Vilotić kaže da je potrebno vreme da se odbrana 'crveno-belih' uigra i pruža dobre partije.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 21.08.2009.

20:59

Default images

"Pred meč sa Slavijom na treninzima smo uvežbavali razne taktičke varijante za koje nam je potrebno vreme i još dosta zajedničkih treninga kako bismo se što bolje uigrali i ispravili sve nedostatke viđene u Pragu. Nažalost, nisam očekivao ovakav debi u crveno-belom dresu, ali se nadam da ćemo već u nedelju protiv Rada na našem stadionu opravdati očekivanja najvernijih navijača".

Vujadin Savić, drugi od tri štopera Zvezde na meču sa Slavijom, kritičan je prema svojoj igri na Eden stadionu, ali gleda u budućnost.

"Poraz u Pragu moramo što pre zaboraviti i okrenuti se narednom prvenstvenom meču koji nas očekuje već u nedelju. Promenili smo sistem igre, pa se samim tim moramo uigrati i ispraviti sve greške iz praškog duela".
Slično treneru Petroviću, kapiten Nikola Lazetić kaže da je ubedljiv poraz posledica grešaka.

"Svi smo podbacili. Činjenica je da smo primili golove iz naših grešaka. Igra u prvom poluvremenu je donekle bila na nivou domaćina. Jesmo igrali više defanzivno , ali smo uspeli da napravimo nekoliko šansi, čak nas je sudija možda i oštetio u jednoj situaciji. Na kraju smo ipak sami sebi dali golove i izgubili visokim rezultatom. Sigurno je da ćemo na Marakani igrati drugačije, biće mnogo teže u ovom revanšu nego protiv Dinama iz Tbilisija, nije da ne verujemo, ali smo samo u ovom trenutku veoma razočarani što su nas sopstvene greške koštale poraza" kaže Lazetić i obećava veliku borbu u revanšu:

"Verujemo da može da se dogodi čudo, borićemo se dokle god postoji i teoretska šansa. Imali smo i dalje imamo dobru priliku da se plasiramo u Ligu Evrope, ekipa je jako mlada i neiskusna. Nije bilo nekog pritiska sa tribina, ali izgleda da smo ipak na kraju podlegli atmosferi čim smo iz polušansi primali golove. Zato očekujem da će u Beogradu atmosfera na Marakani pozitivno da utiče na nas i da ćemo uz pomoć Delija opet napraviti to čudo kao protiv Gruzijaca i eliminisati Slaviju".

Crvena zvezda u nedelju igra sa Radom u drugom kolu Jelen Superlige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: