Đoković u trećem kolu Sinsinatija

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Masters turnira u Sinsinatiju pobedom nad Hrvatom Ivanom Ljubičićem u dva seta, rezultatom 7:6, 6:4.

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2009.

18:50

Default images

Đoković je do trijumfa došao posle jednog sata i 39 minuta, a to mu je bila treća pobeda u međusobnim duelima sa Ljubičićem. Četvrti teniser sveta će se u narednoj rundi sastati sa boljim iz duela između Amerikanca Džona Iznera i Žeremija Šardija iz Francuske.

U prvom setu je Đoković, koji je na turniru u Sinsinatuju postavljen za četvrtog nosioca, tek u završnici uspeo da slomi otpor Ljubičića. Uprkos prednosti od 5:4, a potom i 6:5, prvi set je srpski teniser dobio tek posle taj brejka.

Za razliku od prvog seta Đoković je već u prvom gemu drugog seta došao do brejka, a potom i prednosti od 4:2, ali se Ljubičić nije predavao i u desetom gemu je imao brejk loptu i priliku da produži meč, ali je srpski teniser uspeo da je spasi, a potom iskoristi prvu meč loptu i izbori plasman u treće kolo.

Masters u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od 3.000.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: