Pandev preti da će tužiti Lacio

Makedonski fudbaler Goran Pandev zapretio je da će tužiti svoj klub Lacio, jer ga je trener odstranio iz tima pošto su propali pregovori oko njegovog transfera.

Izvor: B92, Goal

Sreda, 19.08.2009.

14:45

Default images

Prema rečima Pandeva, on je imao dozvolu za odlazak iz kluba, ali nakon što su čelnici 'nebeskoplavih' odbili ponude koje su, po njihovom mišljenju, bile niske, odstranjen je iz tima. Makedonski reprezentativac nije bio u timu za meč Lige Evrope i već neko vreme trenira odvojen od ostatka ekipe.

Advokat Matija Grasani potvrdio je da je čelnicima rimskog kluba poslao telegram upozorenja u kome Pandev zahteva da u roku od tri dana bude vraćen u ekipu.

"Zahtevam da se vratim u prvi tim u roku od tri dana. Ako i posle toga budem van ekipe, bez zvaničnog obrazloženja trenera, biću prinuđen da štitim svoje interese na sve raspoložive načine", kaže se u telegramu.

Pored Pandeva, u grupi ’disidenata’, kako je nazivaju italijanski mediji, nalaze se Kristijan Ledezma i Lorenco de Silvestri.

"Što se nas tiče, u svakom trenutku smo spremni da se sastanemo i razgovaramo sa upravom kluba", dodao je Grasani.

Pandev je u Lacio došao 2004. i sa rimskim klubom ima ugovor do 2010. godine. Napadač je za 'lacijale' odigrao 159 mečeva i postigao 48 golova.

Lotito: "Pandev laže"

Predsednik Rimljana Klaudio Lotito izjavio je da nije istina da je taj klub odstranio iz ekipe makedonskog internacionalca Gorana Pandeva.

Napadač je izrazio želju da tokom leta napusti 'lacijale' još uvek nije dobio dozvolu da promeni klub i zbog toga je zapretio da će tužiti Lacio.

"Goranovo saopštenje je potpuno netačno, on je član ekipe", izjavio je Lotito.

"Igrač normalno trenira sa ostatkom tima. Međutim ako trener proba taktiku za neredni meč na kome on neće igrati kako možete da očekujete da on ostane na terenu?", objasnio je predsednik 'nebeskoplavih' i dodao da će se klub braniti svim raspoloživim sredstvima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: