Vela se oporavlja od povrede članka

Fudbaler Arsenala Karlos Vela uspešno se oporavlja od povrede članka koju je dobio igrajući za reprezentaciju Meksika, saopštio je napadačev agent.

Izvor: B92

Sreda, 19.08.2009.

12:59

Default images

Odsustvo Vele u prva dva meča Arsenala u sezoni izazvalo je spekulacije da londonski klub možda želi da ga pozajmi nekoj drugoj ekipi. On nije bio prisutan na subotnjem meču Premijer lige između’topdžija’ i Evertona (6:1), kao ni na utakmici sa Seltikom (2:0) u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Engleski mediji su najavili da će Vela biti pozajmljen Fulamu, kao deo dogovora za transfer štopera Bredea Hangelanda.

Velin agent Eduardo Ernandes rekao je da se 20-godišnjak oporavlja od povrede desnog članka, koju je zaradio tokom igranja na KONKAKAF Zlatnom kupu i da ga Arsenal odmara samo iz predostrožnosti. U saopštenju nije rečeno kada će se mladi napadač oporaviti.

Prošla sezona bila je prva Velina u Arsenalu. Zabeležio je 14 nastupa u Premijer ligi i postigao jedan gol, ali je samo dva puta bio u prvom timu. U Ligi šampiona odigrao je osam utakmica, od čega dve kao starter. U Liga kupu je zabeležio het-trik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: