FMP na pripremama na Zlatiboru

Košarkaši FMP Železnika u ponedeljak su počeli bazične pripreme na Zlatiboru.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.08.2009.

16:49

Default images

FMP će raditi u kombinovanom sastavu seniora i juniora, a izostaće Filip Čović i Dragan Labović, koji su ostali u Beogradu zbog oporavka, Čović od povrede prepona, a Labović zbog bola u stomaku.

Prvi trener Slobodan Klipa, koji se nedavno priključio timu, na put je poveo 18 igrača.

"Pripreme neće trpeti zbog odsustva bilo koga, jer mi imamo dovoljno igrača u bazi da smo uvek na okupu i možemo nesmetano da radimo. Zdravstveni bilten je dobar, svi su stekli zadovoljavajuću kondiciju za ovu fazu priprema. Prema planu i programu ekipa će trenirati dva puta dnevno. Dolazak Labovića i Čovića očekujem za nekoliko dana" poručio je po dolasku na Zlatibor trener Slobodan Klipa.

Ovog leta pogon FMP-a napustio je samo Ivan Žigeranović, a sa većeg dela priprema odsustvovaće i Miroslav Raduljica, zbog obaveza prema reprezentaciji Srbije, odnosno Predrag Samardžiski, koji će sa selekcijom Makedonije nastupati na EP u Poljskoj.

Pre nekoliko dana junior Branislav Đekić (18) otišao je iz Železnika, jer je odlučio da prvi profesionalni ugovor potpiše sa nekim drugim klubom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: