Koventri, Njukasl, M'bro, VBA po 3

Fudbaleri Koventrija jedini su tim sa svih šest bodova posle dva kola Čempionšipa.

Izvor: B92

Nedelja, 16.08.2009.

11:30

Default images

Sve tri ekipe koje su prethodnu sezonu provele u Premijerligi, Njukasl, Midlsbro i Vest Bromvič Albion, u drugom kolu su zabeležile pobede i imaju po četiri boda, kao i Kardif, Šefild Junajted, Bristol Siti i Lester. Svonsi je jedini tim bez bodova.

Posle prvog kola u kojem je čak osam od 12 utakmica završeno nerešenim rezultatima u drugom je viđeno pet duela bez pobednika, a od sedam odlučenih tri su dobili gosti.
www.nufc.co.uk
Koventri je slavio u Barnsliju, golovima Besta i Morisona, Midlsbro u Svonsiju (Džonson, Emnis i Sanli) a Vest Brom u Notingemu, autogolom Koena.

Na Sent Džejms Parku je blistao Šola Ameobi, postigao je golove u 38, 61. i 75. minutu iz jedanaesterca za pobedu svog kluba u duelu sa Redingom.

rezultati 2. kola: Barnsli - Koventri 0:2, Blekpul - Kardif 1:1, Bristol Siti - Kristal Palas 1:0, Donkaster - Preston 1:1, Ipsvič - Lester 0:0, Notingem Forest - Vest Bromvič Albion 0:1, Piterboro - Šefild Venzdi 1:1, Plimut - KPR 1:1, Skantorp - Derbi 3:2, Šefild Junajted - Votford 2:0, Svonsi - Midlsbro 0:3, Njukasl - Reding 3:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: