Tomašević i Kecman sa Partizanom

Bivši reprezentativac Jugoslavije Dejan Tomašević počeo je da trenira sa košarkašima Partizana, iako još uvek nije odlučio da li će nastaviti igračku karijeru.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 12.08.2009.

16:19

Default images

Bivši trofejni reprezentativac, koji sa ’crno-belima’ trenira u sklopu priprema za novu sezonu rekao je da će odlučiti da li će nastaviti karijeru kada bude video ko je zainteresovan da ga angažuje. On je istakao da nije pregovarao sa ekipom Partizana. Za razliku od njega, sadašnji član nacionalnog tima Dušan Kecman nije odbacio mogućnost povratka u Humsku.

"Partizan iz sezone u sezonu postiže rezultate za divljenje. Prijaju mi treninzi sa njima, nekako se malo podmladim, a i dobar rad je uvod u sezonu. Nemam ekipu za sada. Ako dobijem dobru ponudu, ostaću ovde jer osećam da mogu da igram", rekao je 36-godišnji Tomašević.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić rekao je posle dolaska Dejana Milojevića da će ekipa verovatno dovesti još jednog povratnika, ali je Tomašević nagovestio da se ne radi o njemu.

"Već su vratili igrača na mojoj poziciji koji je bolji od mene, tako da je to verovatno završeno. Nismo pričali o tome. Meni je samo drago što su mi dozvolili da treniram sa njima", rekao je Tomašević, koji se pred novinarima pojavio sa gustom bradom preko celog lica.

Kecman, koji je za Partizana nastupao u dva navrata, takođe nema klub, a igra na jednoj od pozicija koju osmostruki uzastopni šampion Srbije želi da popuni.

"Slobodan sam igrač, trenutno bez angažmana, na čemu sada menadžer radi intenzivno. Pojavilo se nekoliko klubova, ali se ništa nije desilo", rekao je on i dodao da je uvek spreman da igra za Partizan.

"Kada sam završio sezonu u Panatinaikosu i posle odmora, otišao sam u klub kao prijatelj, da vidim ljude koji tamo rade. Za mene je to druga kuća i Partizan je uvek mogućnost. Međutim, nije bilo konkretnih razgovora, ali nikad ne reci nikad. Treba sačekati, pa ćemo videti", rekao je Kecman.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: