Von Vejfer prešao u Olimpijakos

Američki bek Von Vejfer novi je član Olimpijakosa, a dogovor sa Tomasom Kelatijem najverovatnije otpada jer nije prošao lekarske preglede.

Izvor: B92

Nedelja, 09.08.2009.

18:29

Default images

Nezvanično, Vejfer je sa Pirejcima potpisao dvogodišnji ugovor za pet miliona dolara. Prošle sezone Vejfer je nastupao za Hjuston Rokitse i prosečno je beležio 9,7 poena za 19 minuta po meču. Pre Hjustona, igrao je za Kliperse, Lejkerse, Denver Nagetse i Portland Trejl Blejzerse.

Vejfer ima 24 godine, visok je 196cm, a na draftu 2005. godine izabran je kao 39. pik. Osim njega, Olimpijakos želi da dovede i Linasa Kleizu, koji je prethodne četiri sezone igrao za Denver Nagetse.

Olimpijakos prošle sezone, i pored velikih ulaganja, nije uspeo da sruši vladavinu Panatinaikosa, pošto su 'zeleni' bili bolji u polufinalu Evrolige i u finalu nacionalnog šampionata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: