Sani Bećirović u Partizanu?

Slovenački plejmejker Sani Bećirović nalazi se blizu prelaska u Partizan, piše ’Sport’.

Izvor: B92, Sport

Nedelja, 09.08.2009.

12:22

Default images

Sada već bivši igrač Lotomatike, posle generalnog menadžera Dejana Bodiroge, takođe je napustio rimsku ekipu, u kojoj je protekle sezone zaradio 900.000 evra. Spekulacijama medija dodatno doprinosi izjava Bećirovića posle poraza Lotomatike od Partizana u Evroligi prošle sezone, kada je, impresioniran atmosferom u Pioniru, rekao da ne bi imao ništa protiv da igra u Partizanu.

’Crno-beli’ su u drugom kolu Top 16 faze savladali Lotomatiku sa 84:76 i posle meča Bećirović je bio oduševljen atmosferom na utakmici i tada je na pitanje novinara da li bi igrao za Partizan, odgovorio „A ko ne bi?.

28-godišnji slovenački košarkaš je Karijeru počeo u Bistrici, posle koje je igrao za Maribor i Pivovarnu. Kao član Olimpije osvojio je prvenstvo (2000.) i dva nacionalna kupa (2000. i 2001.). Posle ekipe iz Ljubljane, Bećirović je stigao u Virtus sa kojim je osvojio Kup Italije. U Italiji je još igrao za Vareze i Klimamio, odakle je 2006. godine prešao u Panatinaikos kod Željka Obradovića. Sa atinskom ekipom osvojio je dve duple krune u Grčkoj i Evroligu u sezoni 2006-2007.

Lotomatika je u plej ofu prvenstva Italije, kao i u Kupu, eliminisana već u četvrtfinalu, dok je u Evroligi stigla do Top 16 faze gde je doživela pet poraza uz jednu pobedu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: