Pobeda Partizana u Sloveniji

Rukometaši Partizana pobedili su u Slovenjgradecu ekipu Preventa 25:23, u poslednjem meču priprema za novu sezonu.

Izvor: B92

Subota, 08.08.2009.

20:24

Default images

Partizan je u tom meču igrao bez 6 igrača (Radanović, Stojković, Abutović su u Beogradu, a Beočanin, Dimitrijević i Mirić na poštedi), ali je ostvario pobedu na kraju dvonedeljnih priprema u Sloveniji. Po povratku u Beograd Partizan će igrati prijateljske mečeve sa rumunskim ekipama Konstanca i Kluž.

"Crno-beli" sezonu počinju 4. septembra kada je na programu kvalifikacioni turnir za Ligu šampiona sa norveškim Filingenom i austrijskim Bregencom.

Igrali smo smo čvrsto u odbrani, sa velikim brojem kontakata i iz toga je izasao veliki broj kontranapada, kao i mali broj primljenih golova. Na obe strane je bilo evidentno da je pripremni period u toku i da su noge još uvek teške pa je bilo tehničkih grešaka kao i nedovoljno precizno upućenih udaraca na gol“, izjavio je trener crno-belih Aleksandar Brković.

Novajlije u ekipi Babić, Lazić, Kostadinović i Pantelić su se odlično uklopile i do prvih kvalifikacionih utakmica za Ligu šampiona nadamo se da će sve biti po planu koji je zacrtan“, dodao je on.

RK Prevent - RK Partizan Dunav Osiguranje 23:25 (12:11).

Dvorana : Sportska dvorana u Slovenj Gradecu. Gledalaca: 500. Sudije: Ramšak i Kumer. Sedmerci: Prevent 6(5), Partizan 6(3). Isključenja: Prevent10 minuta, Partizan 8 minuta

Prevent: Šavc, Nabernik 1, Dujmović 2, Špegel 1, Mujanović 2, Drožina 5, Kleč 4, Gams 1, Grm, Ošlovnik, Kresnik 2, Vranješ 5, Kobolt. Trener: Alen Mihalj.

Partizan DO: Ljubenović, Pantelić, Kladarin 2, Pilipović 3, Lazić 1, Marijanac 6, Babić 3, Tubić 3, Golubović, Potić, Alčaković 1, Kostadinović 4, Milinić 2. Trener: Saša Bošković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: