Laciju Superkup Italije

Fudbaleri Lacija osvojili su Superkup Italje pošto su na stadionu „Ptičje gnezdo“ u Pekingu savladali Inter 2:1 (0:0).

Izvor: B92

Subota, 08.08.2009.

16:44

Default images

Posle igre bez golova u prvom poluvremenu Lacio je u tri minuta postihao dva gola pošto su mrežu Intera zatresli Franćelino Matuzalem i Tomaso Roki, u 63, odnosno 66. minutu. Poraz milanskog kluba ublažio je Samjuel Eto, na prvoj zvaničnoj utakmici u dresu Intera.

U pobedničkom timu našao se i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov, dok je sa druge strane bio kapiten nacionalnog tima Srbije Dejan Stanković.

Superkup Italije je bio prvi zvanični sportski događaj koji je održan na „Ptičjem gnezdu“ posle završetka Olimpijskih igara u Pekingu, koje su otvorene tačno godinu dana pre meča između šampiona i osvajača Kupa Italije. Pre Kine domaćini Superkupa bili su Libija i Sjedinjene Američke Države.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: