I Federer se vraća u Montrealu

Prvi put od 15, istorijske, Gren Slem pobede na Vimbldonu, prvi teniser sveta Rodžer Federer će na teren izaći sledeće nedelje na Mastersu u Montrealu.

Izvor: B92, AFP

Petak, 07.08.2009.

23:07

Default images

Pošto je pre dve nedelje postao otac dvema bliznakinjama mnogi su sumnjali da će Federer otputovati preko Atlantika tako brzo posle porođaja supruge Mirke, ali je Švajcarac, koji u subotu puni 28 godina, objavio da će ipak igrati na turniru u Kanadi.

“Posle nezaboravnih iskustava tokom prethodnih dana zadovoljstvo mi je što mogu da obavestim sve da ću učestvovati na Rodžers kupu u Montrealu. Srećan je što ću se vratiti takmičenju. Pošto sam uspeo da nađem dovoljno vremena da vežbam u prethodnih nekoliko nedelja osećam da sam spreman i pun enegrije. Čudno mi je što nisam dugo igrao, čak punih pet nedelja”, rekao je Federer.

Federer je dva puta trijumfovao na Rodžers kupu, koji se svake druge godine održava ili u Montrealu ili u Torontu, 2004. i 2006. godine.

Na Mastersu u Montrealu, koji počinje u ponedeljak, na teren će se takođe vratiti i drugi teniser sveta Rafael Nadal, koji nije igrao od poraza u četvrtoj rundi Rolan Garosa u maju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: