Šoštar posetio Vaterpolo savez

Delegacija Sportskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Šoštarem, posetila je u četvrtak prostorije Vaterpolo saveza Srbije.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.08.2009.

22:56

Default images

Šoštar, nekada proslavljeni vaterpolo golman, je u ime Sportskog saveza Srbije predao poklon, umetničku sliku, zbog osvojene zlatne medalje na Svetskom prvenstvu u Rimu, Veliboru Sovroviću, prvom čoveku vaterpolo organizacije.

„Vaterpolisti su nas oduševili igrama, posebno željom i zalaganjem u najvažnijim mečevima. Ovo je sigurno veliki podstrek za popularizaciju i dalji razvoj vaterpola u Srbiji“, rekao je Šoštar.

Sovrović se zahvalio i dodao:

„Nije se mnogo očekivalo od tog sastava, ali su momci na delu pokazali koliko vrede. Trudićemo se da i u narednim prilikama budemo uspešni kako bi nastavili kontinuiet osvajanja medalja ali i da obradujemo Srbiju koja nas je dočekala na veličanstven način“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: