OFK predstavio Trivunovića i Simića

OFK Beograd je u utorak angažovao dvojicu novih fudbalera, Veseljka Trivunovića i Nikolu Simića.

Izvor: B92

Sreda, 22.07.2009.

13:46

Default images

Trivunović je prethodne sezone igrao za novosadsku Vojvodinu a Simić bio član ivanjičkog Javora. Pre te dvojice igrača ekipa sa Karaburme pojačana je tokom leta dolascima Darka Jovandića, Petra Planića, Danila Nikolića i golmana Đorđa Topalovića, dok su klub napustili Vidak Bratić, Aleksandar Jevtić, Nenad Todorović i Amer Osmanagić.

"Obojica su posle završetka prošlog prvenstva tražili angažman u inostranstvu, obećavši da će, u slučaju da ih ne pronađu, pristupiti OFK Beogradu," rekao je sportski direktor OFK Beograda Mitar Mrkela prilikom predstavljanja Trivunovića i Simića,"Dato obećanje su održali, što znači da je ova saradnja započela iskreno i na obostrano zadovoljstvo. Minule sezone nismo imali igrače profila kakva su njih dvojica, pa iz tog razloga mogu da zaključim Veseljkov i Nikolin dolazak u OFK Beograd pun pogodak za naš klub."

"Prvi utisci su sjajni i ubeđen sam da će se romantičari sa ovim mladim timom boriti za sam vrh superligaške tabele u sezoni koja je pored nama," rekao je Trivunović, igrač sredine terena, dok je napadač Simić izjavio da je "presrećan što se posle dužeg vremena vraća na Karaburmu i već u ovoj fazi rada potpuno spreman da ispuni sve zadatke koje će pred njega postaviti trener Đurđević".

Oba igrača su već sa ostalim prvotimcima OFK Beograda na završnim pripremama u Sloveniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: