Pavlović: "Bez opuštanja"

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju u četvrtak (20:45) predstavnika Slovenije, Rudar iz Velenja, u revanš utakmici kvalifikacija za Evropa ligu.

Izvor: B92, www.crvenazvezdafk.com

Utorak, 21.07.2009.

20:35

Default images

‘Crveno-beli’ će protiv Rudara odigrati prvi zvanični meč na domaćem terenu u novoj sezoni, imaju prednost iz prvog meča (1:0), a golman Bojan Pavlović smatra da Zvezdi, bez obzira na gol u gostima i prošlonedeljnu pobedu, još nije zagarantovano mesto u sledećoj rundi kvalifikacija.

Pobeda je slatka, ali ne smemo da se opuštamo zbog tog trijumfa. Imamo pred sobom i dalje istog rivala koji će pokušati da nadokandi ono što je izgubio na domaćem terenu. Mislim da je važno što tamo nismo primili gol i da ćemo pred našom Marakanom biti u prednosti. Potrebno je i da damo gol što pre da ne bismo gostima budili nadu. Nadam se da će doći što više navijača i da će ispuniti stadion, posebno severnu tribinu, jer oni su naš vetar u leđa”, kaže Pavlović.

Slovenci su pokazali i u prvom meču da imaju kvalitet kod prekida ali da ih je moguće kontrolisati. Videlo se ko koliko može na prvoj utakmici i moramo da ponovimo ozbiljnost sa tog meča kako bismo se plasirali u narednu rundu kvalifikacija i nastavili put po Evropi.”

Ulaznice za meč Crvena zvezda – Rudar puštene su u prodaju u utorak, po cenama od 200 dinara za ‘sever’, 400 za ‘istok’ i 600 za ‘zapad’ na blagajni stadiona Crvene zvezde (10-18h).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: