Partizan igra u Čikagu i Detroitu

Košarkaši Partizana odigraće još dve utakmice tokom svoje NBA turneje u Sjedinjenim Državama.

Izvor: B92

Utorak, 21.07.2009.

18:33

Default images

Crno-beli su na osnovu ranijeg dogovora Evrolige i NBA obezbedili sebi dva izuzetno atraktivna meča protiv Sansa u Finiksu i Nagetsa u Denveru.

Ipak to neće biti jedini dueli koje će Partizan odigrati u Sjedinjenim Državama. Naime, razmišljalo se i o velikoj srpskoj populaciji u Čikagu i Detroitu, pa će crno-beli nastupiti i u ovim gradovima. Meč u Čikagu igraće se 27. septembra, a u Detroitu 30. septembra. Protivnik Partizana biće kombinovani tim sastavljen od koledž i profesionalnih igrača.

Podsećamo da je Partizan još u aprilu prihvatio ponudu Evrolige da u oktobru u okviru evropskog oktobra u NBA odigraju sa Denver Nagetsima i Finiks Sansima.

Akcija "evropskog oktobra u NBA" postoji već nekoliko godina, svoje mečeve "preko bare" igrali su Makabi, CSKA... a prošle sezone zapažen je bio i nastup Lijetuvos Ritasa koji je u meču sa velikim brojem poena izgubio od Golden Stejta u Ouklendu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: