Portsmut: Novi vlasnik i trener

Pol Hart i sledeće sezone sedeće na klupi Portsmuta.

Izvor: B92

Utorak, 21.07.2009.

18:18

Default images

Dogovoru je prethodio dolazak novog vlasnika u klub, Sulaima Al- Fahima, koji je izrazio zadovoljstvo zbog načina na koji je Hart vodio ekipu od februara meseca, od kada postavljen za prvog trenera tima. Al – Fahim naslednik Aleksandra Gajdamaka, brzo je reagovao i odmah po kupovini kluba, rešio je i pitanje trenera za narednu sezonu.

"Pol je uradio veliki posao. Uspeo je da zadrži klub u Premijer ligi prošle sezone. Poseduje dosta iskustva i poznaje ekipu, a takođe ima i veliki ugled među igračima“, rekao je arapski biznismen.

Engleski stručnjak je izrazio zadovoljstvo zbog nastavka saradnje.

"Igrači su sjajno ispunjavali moje zahteve. Nadam se da će naša saradnja ostati ista i u narednom periodu", izjavio je Hart, koji je na mestu trenera nasledio Tonija Adamsa, kada se ekipa samo zbog solidne gol razlike nije nalazila u zoni ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: