Kastiljo ponovo na 'Marakani'?

Crvena zvezda bi mogla ovih dana da dobije, potpuno neočekivano, veliko pojačanje - Alehandra Segunda Kastilja.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Subota, 18.07.2009.

23:37

Default images

Ekvadorski reprezentativac, koji je protekle sezone kao pozajmljen igrač nastupao u engleskom Evertonu, izrazio je želju da se vrati na "Marakanu". Prema pisanju ekvadorskih medija, Kastiljo je rešen da se vrati u Crvenu zvezdu i da do kraja odradi ugovor kako bi kasnije mogao, kao potpuno slobodan igrač, da potraži novi klub.

To mu nije uspelo ovog leta pošto Everton nije želeo da plati visoko obeštećenje, baš kao što je u poslednji čas otpala varijanta sa španskom Almerijom koja se opredelila za Kolumbijca Vargasa.

Segundo Kastiljo se trenutno nalazi u domovini gde sa menadžerom Horheom Gererom pravi planove za prelazni rok. Kako su sve manje šanse da će doći prava ponuda, standardni reprezentativac Ekvadora razmišlja o povratku u Crvenu zvezdu čije je boje sjajno branio tokom dve sezone i bio jedan od miljenika "delija".

Naravno, treba videti i kakvi su planovi čelnika crveno-belih (odnosno finansijske mogućnosti) s obzirom da na toj poziciji već imaju Isaha, novajliju Savija, Bogdanovića...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

150 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: