Venger: "Posledice tek slede"

Trener Arsenala Arsen Venger ocenio je da će se uticaj svetske ekonomske krize osetiti u fudbalu pre nego što se završi predstojeća sezona.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2009.

23:24

Default images

"Izgleda kao da recesija nije došla do fudbala, ali to je samo zbog izuzetnih okolnosti", rekao je Venger posle prijateljske utakmice sa Barnetom, koja se završila 2:2.

"Mislim i dalje da svet fudbala mora da postane razuman, čak i klubovi koji imaju izuzetna sredstva, kao što su Mančester siti, Čelsi ili Real Madrid. Mislim da će u sledećih osam do 10 meseci fudbal trpeti, mnogo više nego što se misli", rekao je francuski stručnjak.

Venger je diplomirani ekonomista, a situaciju u fudbalu prokomentarisao je nedugo pošto je ostao bez napadača Emanuela Adebajora, koji je otišao u Mančester siti.

"Potrošićemo pare od Adebajorovog transfera, ali samo ako nadjemo prave igrače i osetimo da nam pojačanja trebaju. Trenutno nismo baš blizu dovodjenja bilo koga", rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: