B92:Bez ponude AEK-a za Burzanovića

Fudbalski klub Crvena zvezda nije dobio nikakvu zvaničnu ponudu za svog igrača Igora Burzanovića, pa ni atinskog AEK-a, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2009.

21:25

Default images

Da postoji interesovanje grčkog kluba koji ponovo vodi iskusni Dušan Bajević, na Marakani su saznali od grčkih novinara koji prate "žuto-crne" i koji su se tokom subote raspitivali o crnogorskom reprezentativcu. Burzanović je nezadovoljan odlukom trenera Petrovića da ga ne uvrsti u početnih 11 za meč sa Rudarom, napravio slučaj, dobio kaznu, i ostao u Beogradu.

Nakon toga je izjavio da "ukoliko ga klub ne želi, on može i da napusti Crvenu zvezdu" čime je verovatno i privukao pažnju pojedinih klubova.

Međutim, crveno-beli najozbiljnije računaju na Burzanovića, a stav trenera Vladimira Petrovića Pižona i dalje je isti. Svi igrači koji konkurišu za prvi sastav, moraju da budu u funkciji tima, bez obzira da li su u prvom planu.

To ne znači da ne postoji mogućnost obrta i odlaska crnogorskog igrača, u slučaju dobre i vrlo unosne ponude koja bi stigla na adresu FK Crvena zvezda.

S druge strane, kako saznajemo, u klubu i dalje tragaju za štoperom i bekom. Posle neuspelih pregovora sa Čukaričkim oko Milana Vilotića, menadžent kluba okrenuo se i inostranstvu, a tokom naredne nedelje trebalo bi da se nastave i pregovori sa rukovodstvom Mogrena oko kupovine Pejovića.

U klubu žele da pojačaju konkurenciju za prvi tim, ukoliko to bude bilo moguće, pre eventualnih mečeva 3.kola kvalifikacija za Evropa ligu.

Kako nezvanično saznajemo, vrlo zanimljiv zaplet mogao bi da se dogodi u slučaju Segunda Kastilja. Ekvadorski reprezentativac, koji je bio na pozajmici u Evrtonu prošle sezone, i dalje je igrač Zvezde .

Prema ugovoru koji je pravljen kada je dolazio, on do 30. jula ima mogućnost i pravo da nađe drugi klub bez mešanja Crvene zvezde. Međutim, ukoliko do tada ne pronađe klub on mora da se vrati u Zvezdu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: