Hanesku i Šardi u finalu Štutgarta

U finalu turnira u Bastadu igraće Sederling - Monako. U finalu Štutgarta sastaju se Hanesku i Francuz Šardi.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2009.

20:38

Default images

Posle obaveza tenisera u Dejvis kupu, tokom ove nedelje igraju se dva velika turnira u Štutgartu i švedskom Bastadu. U Švedskoj za trofej će se boriti domaći teniser Roben Sederling i Argentinac Huan Monako.

Za samo 65 minuta 25-godišnji Huan Monako pobedio je u polufinalu turnira u švedskom Bastadu trećeg nosioca, Španca Tomija Robreda i to vrlo ubedljivo 6:0, 6:2.

U finalu će Argentinac igrati sa Robinom Sederlingom, domaćim predstavnikom koji je u prvom švedskom polufinalu posle 5 godina pobedio Andreasa Vinčigeru 6:1, 7:6(6).

Sederling će se tako boriti za dva trofeja u nedelju. Prvo ga očekuje finale singla, pa će se nakon toga boriti za trofej u finalu dubla sa zemljakom Linstedom.

U finalu turnira tenisera u Štutgartu, koji se igra za nagradni fond od 450.000 evra, sastaće se cetvrti nosilac Rumun Viktor Hanesku i Francuz Žeremi Šardi.

Hanesku je u polufinalu savladao Italijana Fabija Fonjinija rezultatom 6:3, 6:7 (4:7), 6:2, dok je Šardi bio bolji od Nemca Nikolasa Kifera - 6:3, 7:5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: