EP: Veličkovićeva osma

Reprezentativka Srbije u streljaštvu, juniorka Bobana Veličković, zauzela je osmo mesto u gađanju MK pištoljem 30 plus 30 metaka na EP u Osijeku.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2009.

18:25

Default images

Veličkovićeva je u finalu upucala 758,8 krugova. Nakon takmičenja, na kojem je trijumfovala Ruskinja Jekatarina Levina 774,4 kruga, Veličković je izjavila da je nije zadovoljna načinom na koji gađala.

"Nisam zadovoljna kako sam gadjala. Prvu sedmicu u finalu sam pogodila u prvom hicu druge serije i to zbog vetra koji se, kao za inat, razduvao pred početk plej ofa. Za onu drugu, u četvrtoj seriji posle koje sam imala i osmicu, sama sam kriva", ocenila je talentovana juniorka.

Selektor srpskih strelaca Zoran Stojiljković naglasio je da je svaki plasman u finale kontinentalnog šampionata "veliki uspeh".

"Veličković je naša velika nada i u Osjeku je potvrdila da je šampionskog kova", zaključio je Stojiljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: