Markus Berg u Hamburgu

Bundesligaš Hamburg i zvanično je potpisao ugovor sa mladim reprezentativcem Švedske Markusom Bergom.

Izvor: B92

Subota, 18.07.2009.

11:57

Default images

Sada već bivši igrač Groningena potpisao je petogodišnji ugovor sa petoplasiranom ekipom nemačkog prvenstva. Berg će na poziciji prvog napadača HSV-a zameniti Ivicu Olića koji je prešao u Bajern. 22-godišnji fudbaler bio je zvezda nedavno završenog U21 Evropskog prvenstva na kome je sa sedam golova bio najbolji strelac. Visina transfera nije objavljena.

Zadovoljan sam pošto je sada sve savršeno. HSV je jedan od najboljih klubova u Bundesligi i želim dobre igre i golove da pomognem ekipi da bude što uspešnija“, rekao je Berg za zvanični sajt HSV-a.

Berg je u prvenstvu Holandije za Groningen postigao 44 gola na 69 utakmica.

Veoma sam zadovoljan što smo doveli Markusa Begra. On je centarfor sa velikom željom za postizanjem golova. To je radio protekle tri godine i na impresivan način to potvrdio na Evropskom Prvenstvu za igrače ispod 21 godine“, rekao je trener Hamburga, Bruno Labadija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: