Na pragu razmena Milana i Juventusa

Sve je bliža razmena Juventusa i Milana po kojoj će David Trezege na San Siro, a Masimo Odo u „Staru damu“.

Izvor: B92

Petak, 17.07.2009.

19:38

Default images

Ovu priču podgrejao je agent Francuza Antonio Kaliendo.

„Milan i Juventus su na pravom putu da iskoriste priliku da razmene igrače. David je veoma motivisan i ne plaši se konkurencije u Juventusu. Ipak ukoliko torinski klub želi da ga proda, oni će to sigurno uraditi“, izjavio je Kaliendo.

Ipak, zvezda „crno-belih“ prošle godine nije igrala mnogo. On je propustio prvi deo sezone zbog povrede, da bi potom izgubio svoje mesto od Amaurija i Vinćenca Jakinte.

Milan pokušava da dovede Luisa Fabijana iz Sevilje, ali bi im značio dolazak francuskog veterana koji je postigao 161 gol u dresu Juventusa. Kaliendo je istakao da je Trezege srećan u Juventusu, ali da ne bi imao ništa protiv da ode u neku drugu sredinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: