Raul veruje u uspeh Ronalda

Kapiten Reala Raul Gonsales ocenio je da će njegov novi saigrač Kristijano Ronaldo opravdati poverenje uprave madridskog kluba.

Izvor: B92

Utorak, 14.07.2009.

20:03

Default images

Madriđani su za dovođenje Portugalca potrošili 80 miliona funti (oko 94 miliona evra) i učinili ga najskupljim fudbalerom svih vremena. "Nema mnogo igrača poput njega. On je Kristijano Ronaldo, a Real želi da na teren izvede samo najbolje na svetu", rekao je Raul, koji je već imao prilike da igra u takvoj ekipi kada je sadašnji predsednik Reala Florentino Peres bio na prvom mandatu.

Raul, Zinedin Zidan, Ronaldo, Luis Figo, Dejvid Bekam i Roberto Karlos, ipak, tada nisu uspeli da Realu donesu ono što se od njih očekivalo - trofeje.

Peres, međutim, nije odustao od svoje ideje i u po povratku na funkciju predsednika Reala utrošio je više od 200 miliona evra na dovođenje Ronalda, Kake, Karima Benzeme i Raula Albiola. Ronaldo je bio ubedljivo najskuplji.

"To je njegova tržišna cena. On je veoma omiljen igrač", ocenio je Raul.

Real je u utorak počeo pripreme u Irskoj gde će u ponedeljak imati i prvu kontrolnu utakmicu sa Šamrok Roversom čiji će stadion od 3.500 mesta samo za tu priliku biti proširen tako da može da primi 10.000 gledalaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: