Milojević od utorka u Partizanu

Dejan Milojević, nekadašnji reprezentativac i prošle sezone igrač Galatasaraja, potpisaće u utorak dvogodišnji ugovor sa Partizanom.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.07.2009.

16:37

Default images

Milojević je igrao u crno-belom dresu u sezonama 2004/05 i 2005/06 i kao igrač Partizana osvojio dve titule prvaka države. Prethodne sezone igrao je za turski Galatasaraj. Karijeru je počeo u Beovuku, dve sezone igrao je za FMP Železnik, posle toga proveo četiri sezone u podgoričkoj Budućnosti, a po odlasku iz Partizana bio je član španske Pamese (2006 - 2008) i Galatasaraja.

Milojević je rođen 15. aprila 1977. godine, visok je 201cm a pored zlatne medalje na EP u Turskoj 2001. godine ima i zlato sa mladom selekcijom.
www.kkpartizan.rs
U dve sezone koje je sa Partizanom odigrao u Evroligi imao je nekoliko partija za pamćenje a 2. decembra 2004. je u duelu sa Olimpijakosom upisao 55 indeksnih poena, drugi učinak svih vremena u tom takmičenju.

Pre Milojevića Partizan je u ovom prelaznom roku angažovao Aleksandra Mitrovića (Mega Hipo Lizing Beograd), Stefana Sinoveca (Vizura Beograd) i Aleksandra Marića (Granada, Španija), a iz Humske su otišli Novica Veličković (Real Madrid), Milenko Tepić (Panatinaikos Atina), Stefon Lazme (Makabi Tel Aviv) i Čedomir Vitkovac (Budućnost Podgorica).

Očekuje se da ekipu napusti i Uroš Tripković a imena eventualnih pojačanja još uvek su plod čaršijskih priča a ne informacija iz beogradskog kluba.

Od prošlosezonskog sastava koji je osvojio titulu prvaka Srbije, Kup Radivoja Koraća i prstenje namenjeno pobednicima NLB lige i igrao četvrtfinale Evrolige u Humskoj su i dalje Petar Božić, Aleksandar Rašić, Vukašin Aleksić, Strahinja Milošević, Jan Veseli, Žarko Rakočević i Slavko Vraneš, kao i grupa mlađih igrača u kojoj su Vladimir Lučić, Bogdan Riznić, Darko Balaban i Nemanja Bešović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: