Milan ne odustaje od Fabijana

Očekuje se da potpredsednik fudbalskog kluba Milan Adriano Galijani otputuje naredne nedelje u Sevilju kako bi realizovao transfer napadača Luisa Fabijana.

Izvor: B92, Goal

Subota, 11.07.2009.

17:21

Default images

Pošto je prvobitna ponuda Milana za Fabijana odbijena, očekuje se da će čelnici 'rosonera' izaći sa boljom ponudom i najverovatnije, umesto prvobitnih 14 miliona evra, sada ponuditi negde oko 20 miliona, ne bi li osigurali transfer Brazilca.

Međutim, španski mediji očekuju da će Sevilja u ugovor ubaciti opciju po kojoj bi u slučaju da 'rosoneri' naredne sezone osvoje važne trofeje, poput Lige šampiona ili Serije A, Špancima pripalo dodatnih 4 miliona evra.

Mediji u Italiji spekulišu da će Milan, ukoliko angažuje Fabijana, dozvoliti Andrei Pirlu da napusti ‘San Siro’, vezista bi u tom slučaju dobio odrešene ruke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: