UB: Vukolić bez medalje

Džudista Nenad Vukolić nije uspeo da osvoji medalju u kategoriji do 66 kilograma na Univerzijadi, pošto je u meču za treće mesto izgubio od Čeha Davida Dubskog.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 09.07.2009.

18:17

Default images

Vukolić je prethodno pobedio trojicu protivnika. Nakon što je bio slobodan u prvom kolu, u sledećoj fazi takmičenja nadmašio je Brazilca Čarlsa Čibanu. Potom je u trećem kolu pobedio Libanca Ahmeda Aburvisa, a zatim u četvrtfinalu i Ukrajinca Andreja Burduna. Na putu ka finalu zaustavio ga je Jermenac Tonojan Hambardžum.

U kategoriji do 73 kilograma u šesnaestini finala Miroslav Begović je izgubio od Korejca Čun Ki Vanga, pa je takmičinje nastavio u repesažu, gde je izgubio duel protiv Turčina Tanjua Sorlija.

U konkurenciji žena Jovana Rogić je u kategoriji do 57 kilograma posle dve pobede na startu takmičenja doživela poraz. Ona je prvo pobedila Italijanku Valentinu Alojsi, potom i Mongolku Munbahtar Bundma, dok je u četvrtfinalu izgubila borbu sa Japankom Makiko Otomo.

Rogić je takmičenja nastavila u repesažu, gde je pobedila Estonku Juliju Bežko, a potom u drugom kolu izgubila duel sa Ruskinjom Ekaterinom Melinkovom i ostala bez šansi da se umeša u borbu za medalje.

Vesna Ranković je u kategoriji do 52 kilograma u osmini finala izgubila od Francuskinje Delfin Delsal. Dobrim rezultatima Francuskinja ju je povukla u repesaž, ali je Ranković odmah poražena od Jong Hjon Kim iz Severne Koreje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: