Toti se vraća u reprezentaciju?

Kapiten Rome Frančesko Toti izjavio je u nedelju da razmišla o povrataku u italijansku fudbalsku reprezentaciju.

Izvor: B92, Goal

Nedelja, 05.07.2009.

15:25

Default images

"Narednih dana planiram da se sastanem sa selektorom Marčelom Lipijem kako bi se dogovorili o povratku u državni tim", rekao je 33-godišni Toti. Toti, koji se oprostio od dresa ’azura’ nakon osvajanja zlatne medalje na Svetskom prvenstvu 2006. godine u Nemačkoj, istakao je da je potpuno spreman za povratak u nacionalni tim.

Kapiten ’vučice’ debitovao je za italijansku reprezentaciju 10. oktobra 1998. godine protiv Švajcarske u kvalifikacionom susretu za odlazak na Evropsko prvenstvo 2000. godine u Belgiji i Holandiji.

Toti je, takođe, najavio i da će produžiti ugovor sa rimskim klubom do 2014. godine.

Pre nego što smo krenuli za Austriju razgovarao sam sa predsednikom Sensijem i odlučio sam da potpišem novi ugovor čim se vratimo sa priprema“, istakao je Toti.

Potpisaću novi ugovor pre starta Lige Evrope i planiram da ostanem u klubu još pet godina, do 2014.“, saopštio je kapiten Rome.

Toti je celu karijeru proveo u Romi, koja je prošle sezone takmičenje u Seriji A završila na šestom mestu. On je najbolji strelac u istoriji tog kluba sa 178 postignutih golova i ujedno deveti najbolji strelac Serije A.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: