Junajted potvrdio Ronaldov transfer

Fudbalski klub Mančester junajted potvrdio je u sredu da je transfer Kristijana Ronalda u madridski Real u potpunosti okončan.

Izvor: B92, Goal

Sreda, 01.07.2009.

12:58

Default images

Tako je realizovan najveći transfer u istoriji fudbala, u kome je Portugalac za sumu od 93 miliona evra pojačao 'kraljevski klub'. Mančester junajted je u saopštenju objavljenom na zvaničnom klupskom sajtu potvrdio da je španski klub u potpunosti platio obeštećenje i da je time Ronaldov transfer i zvanično okončan.

Prošlog meseca dva kluba su postigla dogovor oko obeštećenja od 80 miliona funti, da bi potom prošlog petka Real i zvanično potvrdio angažovanje najboljeg fudbalera sveta, a posle saopštenje engleskog kluba Ronaldo je i zvanično postao fudbaler Reala.

Trener Ser Aleks Ferguson iskoristio je priliku i još jednom odao priznanje Portugalcu na svemu što je učinio za klub sa ’Old Traforda’.

"Kristijano je fenomenalno igrao u Mančester Junajtedu. Tokom šest godina na 'Old Trafordu' on se razvio u najboljeg fudbaler na svetu", rekao je Ferguson.

"Tokom tog perioda on je imao veliki doprinos u svim klupskim uspesima, a njegov talenat i umeće očarali su navijače širom sveta. Svi u klubu mu žele puno uspeha u nastavku karijere", dodao je trener 'crvenih đavola'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: