UB09: Svečano podignute zastave

U Univerzitetskom Selu u Beogradu svečano su podignute zastave Srbije, Rusije i Belorusije.

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2009.

20:09

Default images

Podizanju zastava su, pored sportista i predstavnika delegacija triju zemalja, prisustvovali predsednik organizacionog odbora Univerzijade Beograd 2009 Božidar Đelić, pomoćnik gradonačelnika Beograda Radmila Hrustanović, gradonačelnik Univerzitetskog Sela Ranko Tepavčević i predstavnici Vlade Srbije.

Od početka rada Univerzitetskog Sela, pa do kraja Univerzijade, na jarbolima ispred Sela biće podignute zastave svih zemalja učesnica na 25. letnjoj Univerzijadi.

Predstavnici Vlade imali su priliku da obidju Univerzitetsko Selo i da se uvere da stanovnici Sela imaju na raspolaganju sve što im je neophodno da bi postizali vrhunske sportske rezultate.

Delegacija, koja će predstavljati Srbiju na Univerzijadi od 1. do 12. jula u Beogradu, broji 382 člana. Pored sudija, selektora reprezentacija i medicinskih službi, delegaciju čini i 276 sportista. Naši sportisti boriće se u svih 15 sportova zastupljenih na Univerzijadi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: