Sinovec drugo pojačanje Partizana

Košarkaški klub Partizan potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Stefanom Sinovecom, koji je drugi novi igrač crno-belih” ovog leta.

Izvor: B92

Utorak, 30.06.2009.

18:00

Default images

Sinovec ima 21 godinu i igra na poziciji beka. Prošle sezone igrao je u Vizuri i u ukrajinskom Himiku. Karijeru je počeo u Partizanu. Prvo pojačanje "crno-belih" bio je krilo Mege Aleksandar Mitrović.

Sinovec je prethodne sezone igrao za Vizuru i postizao u proseku 17 poena, uz 2,4 skoka i 2,8 asistencije, a posle toga je nastupao za ukrajinsku ekipu Himik.

Nekadašnji juniorski reprezentativac Srbije, osvajač zlatne medalje na poslednjem prvenstvu Evrope u Rigi, je postizao u proseku pet poena uz 1,5 skok po meču.

Osmostrukog uyastopnog prvaka Srbije su na kraju sezone napustili Milenko Tepić i Novica Veličković, a očekuju se odlasci i Uroša Tripkovića i, najverovatnije, Stefana Lazmija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: