JJ: "Nisam imala snage za meč"

Srpska teniserka Jelena Janković je posle poraza od Amerikanke Melani Udin u trećem kolu Vimbldona izjavila da se tokom meča osećala veoma loše.

Izvor: B92

Subota, 27.06.2009.

19:37

Default images

„Krajem prvog seta sam samo sela na klupu i odjednom sam počeka da gubim svest. Nisam mogla ni da vidim, počela sam da drhtim, kao da ću da pandem, i u trenutku uopšte nisam znala gde se nalazim. Odmah sam zatražila pomoć i mislila sam da neću imati snage da nastavim, imala sam osećaj da sam bleda kao krpa i da neću moći bviše da izdrćim", rekla je JJ posle meča.

Šesta teniserka sveta je dodala da se posle medicinske pomoći osećala malo bolje, ali da je njena igra bila daleko od očekivane.

"Posle tog tretmana sam se malo bolje osećala, ali nekoliko prvih gemova u drugom setu nisam osećala ni reket u ruci. Igrala sam po instinktu, ali sam bila skroz malaksala i, što je meč duže trajao, to sam se ja gore osećala. Nisam imala snage da serviram i da pružim koliko mogu, nego sam sve odigravala sa pola snage. Prvi servis mi je bio kao drugi, kao i ritern i reakcije, i jednostavno nisam mogla i imala sam zdravstvene probleme. Kada sam zdrava, onda je drugačija priča, ali sam danas dala koliko sam mogla. Fizioterapeuti su mi rekli da bi trebalo da prekinem meč ukoliko osetim da ne mogu dalje, ali ja jednostavno nisam takva igračica“, zaključila je Srpkinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: