Ana ekspresno do osmine finala!

Srpska teniserka Ana Ivanović izborila je plasman u osminu finala Vimbldona pobedom nad Australijankom Samantom Stosur.

Izvor: B92

Subota, 27.06.2009.

14:21

Default images

Ivanovićeva, koja je na trećem Gren slem turniru postavljena za 13. nositeljku, do pobede je došla u dva seta, rezultatom 7:5, 6:2, i u za plasman u četvrtfinale igraće sa Amerikankom Venus Vilijams, koja je bila bolja od Karle Suarez Navaro iz Španije, takođe posle dva seta, 6:0, 6:4.

Ana je je odlično otvorila meč, brejkom na startu i uz osvojen poen na svoj servis povela je sa 2:0, i održavala je brejk prednosti do osmog gema, kada joj je Stosurova uzvratila. Ipak, do kraja seta Ivanovićeva je oduzela servis protivnici i osvojila prvi set rezultatom 7:5.

U drugom setu prošlogodišnje šampionka Rolan Garosa je prikazala igru koja ju je dovela u vrh svetskog tenisa. Prepoznatljivim servisima i forhendima napravila je dva brejka na početku i došla do vođstva od 4:0 i rutinski privela meč kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

85 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: