Alardajs "peca" Van Nistelroja

Menadžer Blekburna Sem Alardajs, koji je svojevremeno ubedio Nikolasa Anelku da pređe u Bolton, smatra da bi mogao da uradi nešto slično i sa Van Nistelrojom.

Izvor: B92

Subota, 27.06.2009.

12:12

Default images

Istovremeno, Alardajs je odbacio mogućnost da u dresu Blekburna zaigra Majkl Oven, koji je sklon povredama. Menadžer Roversa mora podhitno da pojača napad, pošto su klub napustili Roke Santa Kruz i Met Derbišajer. Alardajs je pokazao interesovanje za Holanđanina koji bi mogao da postane „žrtva“ novog predsednika ’kraljevskog’ kluba, Florentina Pereza.

Plata koju on ima u Madridu je možda iznad naši mogućnosti. Ali, možda bi on želeo opet da igra u Engleskoj za nešto manje pare, onda bi mi bili zainteresovani“, rekao je Alardajs.

Aladrajs, koji je svojevremeno ubedio Nikolasa Anelku da pređe u Bolton, veruje da bi sa Nistelrojem mogao da uradi nešto slično, pošto veruje da bi bivši centarfor Mančester Junajteda pristao da prima manju platu, u zamenu za regularno mesto u startnih jedanaest.

Ko je pomislio da Bolton može da dovede Nikolasa Anelku? Niko. Ali ja sam uspeo u tome“, rekao je Alardajs.

Bilo bi lepo da to uradim i sa Van Nistelrojem. Bila bi velika stvar ukoliko bi uspeli to da izvedemo“, dodao je menadžer Blekburna.

Majkl Oven je još jedna zvezda „u padu“ koja će ovog leta promeniti klub, pošto 29-godišnjem centarforu ističe ugovor sa Njukaslom koji je ispao u Čempionšip.

Alardajs je izjavio kako ne bi želeo da rizikuje sa igračem sa kojim je prethodno radio na Sent Džejms Parku.

Ja se samo pitam šta bi bilo u slučaju povrede. Meni je potreban centarfor koji će moći da odigra 30 utakmica naredne sezone. Sa Majklom to nije bio slučaj u protekle četiri godine“, rekao je Alardajs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: