Aleksandar Ignjatović u Fejenordu

Aleksandar Ignjatović, 21-godišnji fudbaler Borca iz Čačka, imaće priliku da sledeće sezone igra u holandskom Fejenordu.

Izvor: B92

Subota, 27.06.2009.

10:54

Default images

Na internet stranama Fejenorda Ignjatović je predstavljen kao talentovani igrač iz Srbije koji je 'pozajmljen' na godinu dana a holandska ekipa će, sledećeg leta, imati priliku da otkupi njegov ugovor. Ignjatović je visok 192 cm, a konkurenti na poziciji štopera biće mu Ron Flar i Noričio Nieveld.

"Drago mi je što smo angažovali mladog i talentovanog igrača odbrane koji ima sve što je potrebno da igra na važnoj poziciji," rekao je trener Fejenorda Mario Ben.

Ignjatović je u seniorskoj konkurenciji debitovao 2007. godine, igao je za niški Radnički, a u leto 2008. godine prešao je u Borac iz Čačka.

"Ovo je veliki korak u karijeri za mene. Drago mi je što sam došao, oduvek sam se nadao da ću stići do velikog kluba a Fejenord to jeste," rekao je Ignjatović za klupski sajt.

Ignjatović je prethodne jeseni imao priliku da igra sa holandskim Ajaksom u kvalifikacijama Kupa UEFA, a u Jelen Superligi za Borac je odigrao 29 utakmica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: