Kamberović: Željni smo dokazivanja

Fudbaler Sevojna Radenko Kamberović rekao je da njegov tim želi da dokaže da može sa uspehom da igra u prestižnom kontinentalnom takmičenju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.06.2009.

16:47

Default images

Kamberović je dodao da ne poznaje litvanski Kaunas, protivnika Sevojna u drugom kolu kvalifikacija za UEFA Ligu Evrope. "Nisam upoznat sa kvalitetom Kaunasa, niti sa kvalitetom litvanske lige. Svaki meč u Evropi mnogo znači za Sevojno. Ovo nam je prilika da pokažemo da možemo da pariramo evropskim ekipama", rekao je Kamberović.

Odbrambeni fudbaler Sevojna istakao je da je dobro što će njegova ekipa revanš utakmicu igrati kao domaćin, na stadionu Partizana.

"Bolje je što se revanš igra kod nas. Teško je predvideti konačan rezultat. Oni su verovatno favoriti na papiru, ali jedino merilo je teren. Ukoliko dovedemo još nekoliko pojačanja, moći ćemo da im pariramo", ocenio je Kamberović.

Sevojno će igrati kao domaćin u Beogradu, pošto njihov stadion ne ispunjava kriterijume UEFA.

Kamberović je ocenio i da Sevojno neće imati problem da se uigra za duele sa Kaunasom, koji se igraju 16. i 23. jula, jer je tek pre desetak dana ekipa završila takmičenje u Prvoj ligi Srbije.

"Skoro smo 'izašli' iz prvenstva, tako da vreme za pripreme nije problem. Dobro je što smo zadržali okosnicu tima, dosta dugo igramo zajedno. U svakom slučaju, sa optimizmom ulazimo u novu sezonu", zaključio je Kamberović.

Trener Sevojna, koje je prošle sezone kao drugoligaš došlo do finala Kupa Srbije, Ljubiša Stamenković okupiće ekipu 26. juna, a tri dana kasnije i zvanično će početi pripreme.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: