Milijaš: "Izdržaću pritisak"

Novo pojačanje Vulverhemptona Nenad Milijaš kaže da će umeti da se izbori sa velikim očekivanjima u Premijer ligi.

Izvor: B92

Utorak, 16.06.2009.

20:44

Default images

Bivši kapiten Crvene zvezde, koji čeka odgovor na žalbu za dobijanje radne dozvole, najzvučnije je pojačanje "vukova" u letnjem prelaznom roku, došao je za 2,6 miliona funti iz Zvezde. 26-godišnji reprezentativac Srbije u utorak je imao oproštajnu konferenciju za novinare na "Marakani".

"Ne možete igrati za Crvenu zvezdu ako ne možete da igrate pod pritiskom. Navijači žele da Zvezda osvaja titulu u domaćem šampionatu svake sezone i ukoliko se to ne dogodi, imate problem. Ne plašim pritiska, daću sve od sebe da pomognem "vukovima" da što bolje počnemo sezonu. Mislim da bi nam zaista pomoglo da u prvih nekoliko utakmica zabeležimo dobre rezultate", rekao je Milijaš.

Talentovani vezni igrač rekao je da postoji mnogo razloga zbog kojih se odlučio za Premijer ligu, a jedan od njih je i Nemanja Vidić.

"Nemanja mi je dobar prijatelj. On je sjajan momak i veoma važan igrač za Srbiju. Razgovarao sam sa njim pre nego što sam potpisao ugovor i rekao mi je da dođem. Rekao mi je da je sve odlično u vezi sa fudbalom ovde", izjavio je Milijaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: