Fabijanski produžio ugovor

Rezervni golman Arsenala Lukaš Fabijanski produžio je ugovor sa engleskim premijerligašem, objavljeno je na internet sajtu londonskog kluba.

Izvor: B92, Beta

Petak, 12.06.2009.

20:38

Default images

U saopštenju na klupskom sajtu se ne navodi koliko će Fabijanski ostati u Londonu, već da je potpisao "dugoročan ugovor". Fabijanski je 2007. godine u Arsenal došao iz Legije iz Varšave i do sada je osam puta bio starter u Premijer ligi, kao zamena za prvog golmana Manuela Almuniju.

Britanski mediji su naveli da bi poljski golman ovoga leta mogao da pređe u Pari Sen Žermen, pošto su čelnici pariskog kluba zainteresovani za transfer.

"Srećan sam što sam potpisao novi ugovor. Ovo je velika motivacija za mene, jer su čelnici kluba pokazali da veruju u mene. Nastaviću naporno da treniram kako bih im se odužio, ali i pomogao Arsenalu da u narednim godinama osvoji neki trofej", rekao je Fabijanski u izjavi za klupski sajt.

Trener Arsenala Arsen Venger izrazio je zadovoljstvo potpisivanjem novog ugovora sa poljskim čuvarem mreže.

"Cenim Lukaša i zadovoljan sam što se obavezao klubu. On je dobar takmičar, pametan je i dobro shvata igru. Ima sve uslove da bude uspešan golman", rekao je Venger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: