Slovenci bez Bećirovića na EP

Košarkaš Rome Sani Bećirović otkazao je zbog povrede učešće u reprezentaciji Slovenije koja će u septembru igrati na prvenstvu Evrope u Poljskoj.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 12.06.2009.

18:12

Default images

Kako je saopšteno u Košarkaškom savezu Slovenije, Bećirović ima lakšu povredu kolena i uskoro će mu biti urađena artoskopija. Selektor reprezentacije Jurij Zdovc istovremeno je saopštio spisak od 15 igača koje planira da vodi na šampionat Evrope, gde će Slovenija igrati u grupi C sa selekcijama Srbije, Španije i Velike Britanije.

Na spisku Zdovca su sledeći igrači:

bekovi: Goran Dragić (Finiks Sans), Jaka Klobučar (Olimpija), Jaka Lakovič (Barselona), Domen Lorbek (Beneton), Beno Udrih (Sakramento Kings), Samo Udrih (Estudijantes), Saša Vujačić (LA Lejkers).
krila: Goran Jagodnik (Nimburg), Boštjan Nahbar (Dinamo Moskva), Emir Preldžić(Fenerbahče).
centri: Primož Brezec (Roma), Erazem Lorbek (CSKA), Uroš Slokar (Bolonja), Matjaž Smodiš (CSKA), Gašper Vidmar (Fenerbahče)

U slučaju još nekog otkaza, rezerve će biti trojica košarkasa Olimpije - Sašo Ožbolt, Miha Zupan i Mirza Begić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: