Đoković: Ronaldov transfer bode oči

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da, prilikom velikih transfera, kakav je prelazak Kristijana Ronalda u Real Madrid, ne bi trebalo objavljivati detalje.

Izvor: B92

Petak, 12.06.2009.

17:20

Default images

Madridski Real je u četvrtak poslao ponudu Mančester Junajtedu od 94 miliona evra za kupovinu Portugalca koju je aktuelni šampion Premijer lige prihvatio, a predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) Mišel Platini je transfer ocenio kao preteran u vremenu globalne ekonomske krize.

„Možemo na to da pogledamo s gledišta jednog sportiste koji zarađuje 2.000 evra mesečno. U doba krize to nije pravi način da se pokaže koliko jedan klub želi da potroši para“, rekao je Đoković, „Radi se o neverovatnim ciframa i postoji drugi način na koji su mogli da postupe. Ne kažem da on to zaslužuje ili ne zaslužuje, ali smatram da detalje nije trebalo objaviti“.

Đoković, četvrti teniser sveta, je do sada zaradio preko 8.500.000 evra na turnirima od debija na ATP turu 2003. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: