Zloković, Jokić i Janović u Jadranu

Ekipa Jadrana iz Herceg Novog u četvrtak je postala jača za tri proslavljena vaterpolo reprezentativca.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 11.06.2009.

23:25

Default images

Dvogodišnje ugovore sa ekipom sa Škvera potpisali su Borisom Zlokovićem, Predragom Jokićem i Nikolom Janovićem, a njih trojica će zajedno sa Vladimirom Gojkovićem, Aleksandrom ivovićem, Milošem Šćepanovićem, Nikolom Vukčevićem i Aleksandrom Radovićem sigurno činiti jedan od najjačih ekipa u Evropi sledeće sezone.

„Sa postojećim igračkim kadrom koji imamo, sa pet reprezentativaca i trojicom koji su bili nosioci ranijih Jadranovih, ali i reprezentativnih uspeha, možemo reći da smo napravili ekipu iz snova. Sigurno da smo sa njihovim dolaskom dobili ne samo igrački već i ljudski dosta, jer su ovo igrači sa kojima smo već sarađivali i sa kojima smo ostali u odličnim odnosima. Sada smo napravili ekipu koja je dominantno od domaćih igrača i ekipu koja je koncipirana tako da je ne samo interes kluba nego i crnogorskog vaterpola“, rekao je Đuro Marić, predsednik Jadrana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: