Beli Orlovi - Kroacija u subotu

Šampioni Kanade, Beli orlovi iz Toronta, sastaće se u subotu sa ekipom Toronto Kroacija, u okviru šampionata Kanade.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.06.2009.

21:47

Default images

Beli Orlovi su branioci titule u CSL ligi, ali su u dosadašnjem toku sezone odigrali samo jednu utakmicu, sa portugalskom Suprom (2:2). Prošle nedelje srpski tim je morao da odloži meč sa Italija Šutersima zbog rekonstrukcije terena, pa će protiv Kroacije u subotu od 15 časova po lokalnom vremenu na stadionu Lampord imati priliku da izbore prvu pobedu u sezoni.

Utakmice između srpskih i hrvatskih timova bilo gde na svetu smatraju se mečevima visokog rizika, mada u Kanadi nikada nije bilo problema kakvi su redovni u, na primer, Australiji.

Zbog toga je odlučeno da na stadionu Lampord istočna tribina bude namenjena navijačima srpske, a zapadna pristalicama hrvatske ekipe.

Hrvatski tim važi za favorita, pošto trenutno imaju najbolji skor u Internacionalnoj diviziji, sa 7 bodova iz 3 meča, ali u Belim orlovima smatraju da im više odgovara da nemaju status favorita.

Prošlog vikenda meč između Belih orlova i Italija Šutersa nije odigran jer izvođač radova na stadionu u Senteniel parku nije na vreme završio radove na zameni prirodne trave veštačkom.

Gradske vlasti u Torontu donele su odluku da se svi fudbalski tereni u tom gradu pokriju veštačkom travom, da bi na njima moglo da se igra što duže tokom jeseni (prošle sezone Beli orlovi su u plej ofu domaćini morali da budu van svog stadiona, jer je bio pokriven prirodnom travom).

Nacionalna divizija
TFC Akademi 8 (4 utakmice)
St. Ketrins Vulvs 4 (2)
Trua-Rivijer Atak 3 (2)
Brampton Lajons 1 (2)
London Siti 0 (2)
Nort Jork Astros 0 (2)

Internacionalna divizija
Toronto Kroacija 7 (3)
Portugal FC 5 (3)
Italija Šuters 3 (3)
Srpski Beli orlovi 1 (1)

Opširnije informacije o Kanadskoj fudbalskoj ligi i Belim orlovima iz Toronta pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: